TYTAN purhab ár

TYTAN purhab ár

TYTAN purhab – ár és innováció

Az építőipar innovációjának leginkább kézzelfogható megoldásait kínálja a TYTAN Professional purhab termékcsaládja. A TYTAN purhab ár az eredeti technológiákat is figyelembe vevő összehasonlításokra alapul. A fejlesztések irányát az építőipar napi gyakorlata határozza meg (növekvő bérek, rövidülő határidők, stb.) Néhány ágazat esetén (nyílászárók beépítése, falazás, gipszkarton szerelés, homlokzatok) napról-napra fejlődő anyagokkal, és technológiákkal szembesülünk, ezért a megrendelői igényeket a leghatékonyabban kell kielégíteni. A TYTAN purhab fejlesztései nem csak az árát, hanem a kivitelezés időigényét is optimalizálják. Ezzel felhasználóink sokkal előnyösebb helyzetbe kerülnek versenytársaikhoz képest. A csökkenő árak és gyorsabb munkavégzés mellett a műszaki megfelelőség is, az elvégzett feladat színvonala is hatalmasat javulhat (ragasztó erő, hőszigetelő érték, stb.).

TYTAN árlista

TYTAN purhab árak árlista
TYTAN purhab árlista
TYTAN szilikon tömítő ragasztó árak árlista
TYTAN tömítő ragasztó árlista
TYTAN vízszigetelés árak árlista
TYTAN vízszigetelés árlista

TYTAN hagyományos purhabok

TYTAN purhab ár általános

Az általános felhasználásra szánt termékek folyamatosan eléhetők a kínálatban. Ezen szerelési és ragasztó purhabok fejlesztése a jobb ár és a nagyobb kihozatal vagy a kényelmesebb használat jegyében zajlik.

TYTAN purhab ár
Tytan Universal Tytan STD Tytan Styro Uni

A TYTAN UNIVERSAL egy általános ragasztóhab kézi és piszolyos változatban is elérhető. A TYTAN STD kézi szerelési purhab, ERGO visszazárható fejjel. A Styro UNI kézi polisztirol ragasztóhab a leggyakoribb hőszigetelések rögzítésére.

TYTAN purhabok nyílászárókhoz – ár és idő

TYTAN purhab ár - nyílászárók
TYTAN purhab ár – nyílászárók

A nyílászárók és a falazatok ahova beépülnek, napról-napra jobb és jobb hőszigetelő képességekkel rendelkeznek. A beépítés minősége nem ronthatja le a termékek képességeit, így a segédanyagoknak (rögzítő, tömítő elemek) is fejlődniük kell. A TYTAN purhab család ilyen irányban is fejleszt az ár és a minőség javítása mellett. A különféle felmerülő igényekre különböző termékeket tudunk ajánlani a kivitelezőknek. Van ahol a gyorsaság, máshol a jó hőszigetelés vagy az ár a legfőbb szempont.

TYTAN purhab ár
TYTAN Energy 2020 purhab ár
TYTAN Energy 2020

A TYTAN Energy 2020 egy olyan 4 évszakos szerelési purhab, ami a hőveszteséget akár 60%-kal csökkenti. A hangszigetelése is jobb, akár 64 dB. Használható -10°C és +35°C között. Már 25 perc után vágható. Az O2 család tagjaként nem bocsát ki MDI gázokat.

TYTAN GUN purhab ár
TYTAN GUN

A jól bevált TYTAN GUN szerelési hab a kedvező ára miatt közkedvelt a szerelők körében. Kiváló hang- és hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Nagy sűrűségű és magas kihozatalú (38-45l) hab.

TYTAN 65 purhab ár
TYTAN 65

A TYTAN 65 szerelési purhab a magas kihozatal (65l) miatt az egyik legkedveltebb a szakemberek között. Kiváló hang- és hőszigetelési képességekkel rendelkezik.

TYTAN Low Expansion purhab ár
TYTAN Low Expansion

A TYTAN Low Expansion olyan szerelési purhab, amelynek az utótágulása minimális, így a legkevésbé deformálja a nyílászárók keretét. Hang- és hőszigetelése kitűnő.

TYTAN purhab gipszkartonhoz – ár és idő

TYTAN gipszkarton purhab ár
TYTAN purhab ár – gipszkarton

Egyre elterjedtebb a gipszkarton táblák felhasználása, akár válaszfalakról, akár álmennyezetről, akár száraz vakolatról van szó. A gyors szerelés és a kedvező árak miatt vált kedvelt megoldássá. Ezeket az előnyöket a szerelést segítő purhab tovább javítja. A gipszkarton táblák száraz vakolatként használata esetén a purhabbal való ragasztás legalább megháromszorozza munka sebességét. Ráadásul nem párologtat ki hatalmas vízmennyiséget száradása közben, és az ára is jóval kedvezőbb a gipsz pogácsákhoz képest. Nincs szükség elektromos áram és vízre munka közben, ráadásul hidegben is használható.

TYTAN gipszkarton purhab ár
TYTAN gipszkarton

A ragasztó habok minden előnyével a gipszkarton táblák esetében is. Beállítás 5 percen belül! 30 percen belül már glettelhető, festhető! Egyedülálló 3 dimenziós szintezési lehetőség. Nincs utótágulás, beállítás után nem változik a pozíció!

TYTAN purhab falazáshoz, hőszigeteléshez – ár és idő

TYTAN purhab ár

A falazás és a homlokzatok hőszigetelése is olyan tevékenység, amit különféle vízzel kevert habarcsokkal szokás végezni. Ezek szilárdulása sok vizet párologtat és a száradás végéig nem terhelhető. A TYTAN purhab fejlesztései minimálisra csökkentik a szilárdulás idejét, jobb hőszigetelést biztosítanak és nem párologtatnak vizet az épületbe. Csökkentik a hőhidakat, fagy- víz- gomba- és penészállóak. A hatékonyság többszörösére nőhet.

TYTAN falazo
TYTAN falazó

A vékonyágyas falazó ragasztó purhab külső falak és válaszfalak készítéséhez alkalmas. A munkavégzéshez nincs szükség vízre, elektromos áramra. Jobb hő- és hangszigetelési eredmény.

TYTAN Styro PRO 3D
TYTAN Styro PRO 3D

A homlokzati hőszigetelő táblák rögzítésének új korszakát nyitja meg a TYTAN Styro PRO 3D purhab. Nincs szükség elektromos áramra és vízre a munkavégzéshez. Jobb hőszigetelést eredményez, sokkal gyorsabb munkavégzés mellett. A TYTAN purhab ár jóval kedvezőbb, mint a habarcs ára.

TYTAN Styro 753
TYTAN Styro 753

Gyors és hatékony munkavégzés víz és elektromos áram nélkül. A TYTAN Styro 753 ár kedvezőbb mint a habarcs ára, ráadásul gyorsabb és könnyebb munka mellett.

TYTAN különleges képességű purhabok

A TYTAN purhab választéka a különleges igények szolgálatában igyekszik fejleszteni, amik az építőiparban felvetődnek. Ilyenek a gyorsított kötésű, a hidegben is használható, a tűzgátló, vagy a vízzáró purhabok, a kiegészítők. A TYTAN szerelési és ragasztó purhab családja ma már olyan igényeket is kielégít, amik csak rendkívül drága és időigényes megoldásokkal elégíthetőek ki. Ilyenek a vízzáró tömítések, a tűzgátló tömítések, vagy a hidegben (akár -20 °C!) végzendő feladatok. Gyors, de mégis olcsó megoldások, amelyek kielégítő megoldások hézagtömítések és ragasztási feladatok esetében is. A felhasznált anyagok ára mellett a megtakarított munkaidő is komoly értéket képvisel, így a helyszínre történő kiszállások száma is csökken.

Speciális purhabok

TYTAN Ultra Fast 70
TYTAN Ultra Fast 70

A leggyorsabb kötési idő! 10 perc múlva vágható! Kiadós, akár 70 l kihozatal egy palackból. Hang- és hőszigetelése is remek.

TYTAN purhab ár
TYTAN 65 Téli

Jó minőségű és magas kihozatalú szerelési purhab, amely már -20°C-tól használható. Alkalmas nyílászárók beépítésére, hézagok kitöltésére is.

TYTAN purhab ár
TYTAN B1

A TYTAN B1 tűzgátló purhabot tűzálló tömítések készítésére fejlesztették, nyílászárók beépítéséhez. Tűzszakasz és füstszakasz határok nyílászáróihoz kiválóan alkalmas. Tűzállósága EI 120 az EN13501-2 szerint.

TYTAN 60 másodperc
TYTAN 60 Másodperc

Általános ragasztóhab extrém gyors kötési idővel. Dekorációs elemek, OSB táblák, gipszkarton táblák, polisztirol táblák, lépcsők, párkányok rögzítéséhez.

TYTAN purhab ár
TYTAN Kútgyűrű

Vízzáró purhab (vágás nélkül) kútgyűrűk és aknák szigeteléshez, betonból készült csövek, vezetékek csatlakozási pontjaihoz. Különösen ellenálló a szennyvízzel, csírásodással, gombával, penésszel szemben.

TYTAN purhab ár
TYTAN Lexy 20

TYTAN Lexy 20 purhab a kis mennyiségű igényekre az alacsony ár érdekében. A kis méret előnyös a nehezen hozzáférhető helyeken.

TYTAN szerszámok, kiegészítők

TYTAN purhab ár

A TYTAN igyekszik gondoskodni a szakszerű és kényelmes munkavégzés érdekében a megfelelő szerszámokról és kiegészítőkről. Ilyenek a purhabpisztolyok, purhab tisztítók, fugasimítók, kéményszegélyek, kúpcserépszalagok, ablak- és ajtó tömítő szalagok. A tömítések és ragasztások számos egyéb termékei találhatók a TYTAN kínálatában a purhab mellett is a jó ár és a jó teljesítmény érdekében. A megfelelően kiválasztott szerszám nem csak a munka minőségét javítja, de a felhasznált anyagok kihasználtságát is, így költségcsökkentő hatása is van.

TYTAN szilikon, tömítő, ragasztó

Tytan ragasztó Tytan szilikon Tytan akril tömítő

A TYTAN folyamatosan fejleszti termékeit a szilikon és akril tömítők, szerelési ragasztók termékcsaládban is.

T

A folyamatos, nagy erőforrásokat igénylő termékfejlesztések a vállalat olyan mértékű növekedését eredményezte, ami által elnyerte a “Forbes Diamond 2020” címet.

Tytan szilikon tömítő szerelési ragasztó Fix2 GT

Az új nagy erejű ragasztó fejlesztésénél szempont volt a sokoldalú használhatóság, a meglepően nagy ragasztó erő és az elérhető ár is. A termék bemutató videó felvétele talán mindenkit meggyőz. A szerelési ragasztók hatalmas előnyt jelentenek a hagyományos rögzítésekkel szemben a ráfordított összeget illetően is, de a munkavégzés illetően többszörös, akár 10X gyorsabb megoldást kínálnak. Az alacsony szerszámigény miatt sokkal kényelmesebb munkavégzést is biztosítanak.

TYTAN szilikonok

Tytan szilikon
Tytan univerzális szilikon Tytan szaniter szilikon Tytan neutrális szilikon Tytan UPG gombaölő szilikon Tytan hőálló szilikon

A Tytan szilikon kínálata kiterjed az univerzális szilikon, szaniter szilikon, neutrális szilikon, UPG gombaölő szilikon és hőálló szilikon termékekre is. Minőségük nagyon jó, a Tytan szilikon ára kedvező.

Tytan szilikon vásárlás

TYTAN akril tömítők

Tytan akril tömítő
Tytan Prémium akril tömítő Tytan Turbo akril Tytan Parketta tömítő Tytan kémény és kályha tömítő

A Tytan akril tömítő kínálata a prémium akril tömítő, Turbo akril tömítő, Parketta tömítő és Kályha és kémény tömítő, amely hőálló akril tömítő. Kielégítő választék, magas minőség és kedvező árak.

Tytan akril tömítő vásárlás

TYTAN tömítők és ragasztók tetőkhöz

Tytan tető tömítő ragasztó
Tytan tető tömítő ragasztó

A Tytan tető ragasztó és tömítő termékei kielégítik a tetőépítés során előforduló igényeket. A Tytan tető ragasztó és tetőtömítő termékek ára alacsony, de a minőségük magas.

Tytan tető tömítő, ragasztó vásárlás

TYTAN szerelési ragasztók

Tytan szerelési ragasztó
Tytan Fix2 GT szerelési ragasztó Tytan Classic Fix Tytan Gallop Fix Tytan Vector Rapid Tytan Stukkó Fix Tytan Super Glue Tytan Tükörragasztó

A Tytan szerelési ragasztó kínálata rendkívül széles körű. A Tytan Fix2 GT, Classic Fix, Power Flex, Gallop Fix, Hydro Fix, Fast Fix, Vector Rapid, Stukkó Fix WB-35, Super Glue RB-20, Tükörragasztó RB-60 termékeket öleli fel. Rendkívüli kínálat, remek ár/érték arány.

Tytan szerelési ragasztó vásárlás

TYTAN vízszigetelési anyagok

TYTAN vízszigetelés

A TYTAN termékkínálatában szerepel vízszigetelési rendszer is. A tetők, tégla és beton falazatok, alapzatok szigetelése különféle igényeknek megfelelően törtéhet. A felhasználási igények (kültér, beltér, savas, lúgos környezet, fagyveszély, stb.) figyelembe vételével válasszuk ki a megfelelő szigetelő anyagot.

TYTAN vízszigetelési anyagok kültérre

TYTAN Abizol H (vízzáró szigetelő), TYTAN Abizol S ( alapozó, szigetelő), TYTAN Disprobit (tetőkarbantartáshoz)

A Tytan kínálata tartalmazza a kültéri termékcsalád minden fontos elemét (alapozó-kellősítő, vízzáró szigetelők). Minőségük kimagasló, áruk kedvező.

Tytan vízszigetelő vásárlás

TYTAN vízszigetelési anyagok beltérre

TYTAN Hydrol 1K-2K folyékony fólia, hajlaterősítő szalag
TYTAN Uni Primer alapozó, fugasimító, ablaktömítő

A Tytan kínálata tartalmazza a beltéri termékcsalád minden fontos elemét (alapozó, folyékony fólia, hajlaterősítő szalag). Átmeneti vagy folyamatos nedvesség elleni szigeteléshez válassza a megfelelő folyékony fóliát. Minőségük kimagasló, és kedvező áron juthat hozzá. Elérhetőségeink segítségével kérje ingyenes tanácsunkat! Igyekszünk olyan termékekkel segíteni a munkát, ami a lehető legjobb műszaki megoldást adja. Ezért forgalmazunk megfelelő alapozó és tapadóhíd szerepét is ellátó anyagot (TYTAN Uni Primer), és olyan szerszámokat, segédanyagokat, amiket a háztartásokban nem szokás tartani.

Tytan vízszigetelő vásárlás

TYTAN purhab ár és idő – tapasztalatok

Engedjék meg, hogy néhány szóban megosszam az eddigi tapasztalatainkat:

Saját tapasztalatunk, és vevőink visszajelzése szerint is állíthatjuk, hogy megfelelően kiválasztott purhab vagy ragasztó, tömítőanyag használata esetén a végeredmény, hogy jóval gyorsabb, olcsóbb, és magasabb minőségű megoldáshoz jutottunk. Eddig nem volt ellenkező tapasztalat.

Csatlakozzon ön is a sikeres és elégedett felhasználókhoz! Kérdéseik és észrevételeik kapcsán állunk rendelkezésre. Igyekszünk segíteni a döntésben, megosztjuk a tapasztalatainkat, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg.

További információk és adatok a termékekről elérhetők a TYTAN Professional oldalán.

Építsen bizalommal

A Tytan az építési és befejezési munkákhoz tervezett termékek széles skáláját kínálja : poliuretán habok, tömítőanyagok, ragasztók, fa konzerválók, szalagok, vízszigetelő anyagok, szigetelő rendszerek, habarcsok, vakolatok, festékek és még sok egyéb. Az építési vagy felújítási folyamat minden szakaszában a Tytan átfogó és hatékony megoldásokat kínál. Ezért a Tytan márkanevű termékek világszerte elismerést élveznek a szakemberek körében.

Ügyfeleinknek szükségünk van arra, hogy innovatív és könnyen használható termékeket, valamint tartós és biztonságos termékeket szállítsunk. A TYTAN csapata folyamatosan dolgozik új termékek kifejlesztésén, az építőipar igényeinek kielégítése érdekében. Egyedileg gyártott Tytan Professional termék összetevőkkel Ázsiában, Európában, Észak- és Dél-Amerikában való felhasználásra, amelyek mindegyike figyelembe veszi az egyes országok időjárási viszonyait és építési technológiáit. A termékeinket exkluzív összetevőkkel állítják elő, saját fejlesztési szakembereikkel. Ez verseny előnyöket biztosít számunkra, a TYTAN egyike azon kevés gyártóknak, akik képesek ilyen széles körű építési vegyi anyagokat kínálni.

Ha olyan TYTAN termékre van szüksége, amit a termékeink között nem talál meg, kérjük keressen minket elérhetőségeinken, és a legjobb tudásunk szerint segítünk Önnek beszerezni, amire szüksége van.

Kollégánk a TYTAN termékek esetén:

Glaser Péter, tel.: +36/20/334-9495