Partnereink

Beszállítóink

Lindab, az acél épületet gyártó partner

Lindab ereszcsatorna cserepeslemez trapézlemez korcolt tető lemez csarnok

A Lindab az acél épületelemek gyártója. Cégünk számára a Lindab a legnagyobb, legfontosabb partner. Termékei: épület szerkezetek (SBS, SBS Maxi), ereszcsatornák (Rainline), burkolati rendszerek (Coverline, Topline, Seamline), Tetőbiztonsági elemek (Protectline), kiegészítők (kötőelemek, fóliák, stb.). A termékeit Lindab kereskedő partnerek forgalmazzák, és Lindab kivitelező partnerek építik be igény esetén. A SZÉPACÉL Kft. mindkét feladatot ellátja, olyan Lindab partner aki a teljes folyamatot lefedi a tanácsadástól a termékértékesítésen keresztül a beépítésig.

Cégünk, a SZÉPACÉL Kft. olyan Lindab partner, aki a teljes tevékenységét a legmagasabb minőség szem előtt tartásával végzi. Szerencsénk, hogy a Lindab és a többi partner vállalkozásunk is hasonlóan gondolkodik.

TYTAN, az innovatív vegyipari szakértő

TYTAN szilikon akril tömítés ragasztó purhab vízszigetelés

A vegyipari fejlesztések új lehetőségeket nyitnak, amik egyre magasabb műszaki színvonalat és egyre gyorsabb munkát is jelent. A világ egyik leginnovatívabb gyártója, a nálunk is jól ismert TYTAN Professional.

COLT, a hő és füst elvezetés szakértője

hő és füst elvezető kupola felülvizsgálat

A COLT a hő- és füstelvezető rendszerek gyártója (kupolák, dongák, vezérlő rendszerek).

Társvállalkozások

Teljeskörű szolgáltatások

Amennyiben egy teljes épület megépítése a feladat, azt igyekszünk a lehető legjobb termékekkel és társvállalkozásokkal megoldani. Ez kiterjed az épület alapozására, gépészeti és elektromos hálózatára és kertépítésére is. Mindezeket a megrendelőink igényeihez igazítva, de bizonyos alapvető minőségi követelmények betartása mellett végezzük. Az eddigi tapasztalataink alapján, és mint Lindab partner is meggyőződésünk, hogy egy építmény magas színvonalát, annak minden összetevőjének tükröznie kell. Az elégedett vevők közül van aki a külső megjelenést preferálja, van, aki a kényelmet, van aki a hatékonyságot, stb. De ha bármely összetevő közül az egyik silányabb, vagy hibás, az rögtön szembetűnő és zavaró lesz.

A partnereink nem csak velünk, de egymással is szinte folyamatos együttműködésben dolgoznak, így az évek alatt egy jól összecsiszolódott, hatékonyan dolgozó társulássá váltunk. Közös irányelvünk, egyben összetartó erőnk is a legmagasabb minőség iránti elkötelezettségünk.

B.D. Ház

A hagyományos építőmesteri munkák (földmunka, alapozás, falazások, hideg- és meleg burkolatok, stb.) esetében a B.D. Ház Kft. közreműködésére számítunk, mert a minőséggel kapcsolatos felfogásuk a miénkhez hasonló.

Kertmesterség

A kert, kerítés, térburkolatok tervezését és kivitelezését a Kertmesterség Kft. közreműködésével végezzük el. Az Ő tapasztalatuk és szakmai felkészültségük olyan magas színvonalú, ami nem okoz csalódást megrendelőinknek.

Intelivill Kft.

Az elektromos hálózat kivitelezését (erősáram, gyengeáram, “okos ház” vezérlések, stb.) az InteliVill Kft. végzi. Az innovatív megoldások iránti elkötelezettségük, a megrendelők érdekeinek szem előtt tartása és a rugalmasságuk miatt szívesen dolgozunk velük.

miskolczy

A gépészeti feladatok elvégzését (hűtés, fűtés, szellőzés, árnyékolás, stb.) a Miskolczy Energiaterv Kft. segítségével végezzük. Előnyük, hogy folyamatosan képzik magukat, így a legújabb, leghatékonyabb megoldásokkal tudnak szolgálni. Az InteliVill Kft.-vel folyamatos a kapcsolatuk, a sok közös munkájuk miatt gördülékeny a közös munka.