SZÉPACÉL Építőipari Kft.

Lindab épület

Termékcsaládok

Lindab katalógusok a gyártó oldalán is elérhetőek.

Bevonati rendszerek

Az alapanyagok megfelelő kiválasztása elsődleges szempont a kiváló minőségű termékek gyártásának érdekében. Ehhez körültekintően meg kell határoznunk az igényeinket, amiket a termékkel szemben támasztunk (teherbírás, korróziós környezet, hőmérséklet ingadozás, stb.). A Lindab a különféle igényekre különféle megoldásokat kínál a bevonatok között következők szerint:

Durafrost Seamline PLX termékek

Elite Rainline

Premium Topline, Coverline, Seamline termékek

Classic Topline, Coverline, Seamline termékek

Magestic Rainline, Seamline PLX

Lindab átrozsdásodási garancia a bevonat típusától függően 10-30 év!


Lindab termékek színválasztéka

Lindab termékek színválasztéka
Lindab színválaszték

Képzések

“A jó pap holtig tanul”. Ez manapság elengedhetetlen, hiszen az ipar fejlődése felgyorsult, aki nem képzi magát folyamatosan, annak tudása egyre gyorsabban elavul. Minden évben jelennek meg új termékek, bevonatok, technológiák. A szerződött partnerek oktatását erre a célra kialakított oktató bázison végzik, hogy a kivitelezés minősége megfelelő legyen. Az anyagok és technológiák ismerete alapvető elvárás egy magas minőségi színvonalú kivitelezés alkalmával. Cégünk különös gondot fordít a lehető legmagasabb színvonalú kivitelezésre, így az oktatásokon rendszeresen részt veszünk. Eddig minden alkalommal hangzottak el újdonságok, sosem éreztük, hogy feleslegesen vettünk részt a képzéseken.


A kivitelezés minősége

Szerszámainkat és egyéb eszközeinket kifejezetten a fő tevékenységünk végzéséhez választottuk ki. A szakértelem és a szakma szeretete fontos, de nem elég. Ahhoz, hogy a legmagasabb minőségben végezhessük munkánkat, megfelelő eszközökre is szükség van. A beépített anyagok időtállósága esetenként 30 év átrozsdásodás elleni garanciával is társul. Ahhoz, hogy ez a hosszú idő ne tegyen kárt a bevonatos acél lemezekben, kerülni kell a sarokcsiszoló és más magas hőtermeléssel járó gépek használatát, mert a lemezekről leégethetik a bevonatot. A folyamatos lyukasztók és a gépi rezgőollók mellet a kézi lemezollók használata javasolt. Nem sajnáljuk a pénzt és a ráfordított időt a legmagasabb minőségre. Meggyőződésünk, hogy a kivitelezés eredménye a következőktől függ:

– a tervezéstől

– a beépített anyagokhoz felhasznált alapanyagok minőségétől

– a gyártás precizitásától, a kivitelezők hozzáértésétől,

– a kivitelezésnél használt szerszámok alkalmasságától,

– és a fenti résztvevők munkához való hozzáállásától

Ezek egyike sem szenvedhet csorbát, mert az szükségszerűen a végeredmény, az építményünk rovására megy.

A Lindab Profil üzletág acéllemez termékek és rendszerek széles skáláját kínálja. Magyarországon több, mint 25 éve működik, mint építőanyag gyártó. A Magyarországon bejegyzett, magyar dolgozókat foglalkoztató, és hazai partnerekkel működő vállalat, ma már a legismertebb gyártó a piacon. A komplett rendszerek, csarnokok és acélszerkezetek ill. ezek tető- és falburkolatai valamint a lakossági tetőprofilok, ereszcsatorna rendszer és kis épületrendszerek megoldást nyújtanak a beruházóknak, kivitelezőknek és építési vállalkozóknak egyaránt. Ezek a termékek a szerelő bádogosoknak és lakossági fogyasztóknak egyaránt nyújtanak megoldásokat. A termékcsaládok a lakossági, ipari, mezőgazdasági, sport, kultúra és számos egyéb ágazatban alkalmazhatóak. A termékeket Márkakereskedők, építőipari kis- és nagykereskedők, kivitelezők forgalmazzák, értékesítik.

Lindab Kft.
több, mint 25 éve a magyar piacon

Igyekszünk megrendelőinket megóvni a feleslegesen megvásárolt anyagok árának elpazarlásától. A gondos tervezés és a precizitás a hulladékok mennyiségét is csökkenti, ráadásul az általunk felhasznált acél alapanyag teljes mértékben újrahasznosítható, ezzel is védjük környezetünket.

Lindab acél = 100% újrahasznosítható