Lindab Coverline trapézlemez

Lindab trapézlemez

Lindab trapézlemez burkolatú épületek

Lindab LVP 20 függőleges
Lindab trapézlemez
Lindab LVP 20 függőleges
Lindab trapézlemez
Lindab LPA függőleges
Lindab trapézlemez
Lindab LVP 20 vízszintes
Lindab LVP 20 vízszintes
Lindab trapézlemez
Lindab LPA függőleges

Lindab Coverline

Lindab trapézlemez tetőre és falra

A Lindab Coverline (trapézlemez, szinuszlemez, szendvicspanel) termékcsoport esztétikus, a megrendelői igényekhez alkalmazkodó és a szerkezeti kialakításhoz optimálisan illeszkedő burkolati  rendszereket kínál tető- és falburkolatok, héjazatok céljára. Az  acélszerkezeti kialakítás és a tetőhajlásszög függvényében választható ki a  tetőhéjazat, többféle lehetőséget kínálva a gyors és egyszerű szerelhetőség, gazdaságosság és az esztétikai megjelenés között. Kínálatunk a   profillemezek és tartozékok komplett programjával minden igényt kielégít.  Különböző profiljaink (Lindab trapézlemez, szinuszlemez), változatos, esztétikailag tetszetős külsőt biztosítanak  felújításoknál, illetve új épületek burkolásánál egyaránt. A Lindab burkolati rendszerek gazdaságosabb alternatívák sok más hagyományos  építőanyaggal szemben. A könnyű és gyors szerelhetőség a költségek csökkentését garantálja. A Lindab részletmegoldásokat kínál pontszerű és sávos felülvilágítók beépítéséhez, tetőáttörésekhez és tetőbiztonsági elemekhez. A Lindab lemez normál környezeti hatások mellett nem igényel karbantartást. Bármilyen szennyeződés eltávolítása történhet  puha kefével és enyhe tisztítószeres (bőrbarát PH-jú) vízzel.

Lindab LTP 45 trapézlemez

Filcbevonatos tetőlemezek

A Lindab trapézlemez és tetőburkolati profilok (trapézlemezek) opcionálisan  páramentesítő (páramegkötő) alsó filcbevonattal is rendelhetők. A filcréteg  gyári felhordása biztosítja az erős és tartós tapadást, az egyenletesen magas  műszaki minőséget. A filcbevonatos trapézlemezek szerelése esetén  a hosszirányú toldásnál a filc folytonosságát meg kell szakítani vagy el kell  távolítani. A filc magában tartja a kondenzvizet, majd elpárologtatja.

Perforált lemezek

A profilozott lemezburkolat perforálható a zajcsökkentés érdekében. A Lindab hangelnyelő lemezek alkalmasak belső burkolat céljára válaszfalak és tetők, sportcsarnokok, gyárak és üzemi étkezdék esetén. A perforálási  arány 33 % a perforált területen valamennyi profil esetében. A Lindab trapézlemez kínálata így nagy mértékben bővült.

Lindab Protectline (tetőbiztonság)

Rainline (ereszcsatorna)

Termékválasztékunkban az alátámasztó elemek (szelemenek), kötőelemek, és szegélyek széles kínálata áll rendelkezésre a Lindab lemezekhez. A Lindab gyártja a piacon a legkomplettebb és a leghatékonyabb ereszcsatorna rendszert is. A Lindab kiegészítőivel és tetőbiztonsági rendszerével biztos lehet abban, hogy elegáns, könnyen szerelhető, mindenféle időjárási viszonyok között megfelelő tetővel rendelkezik.

Lindab LTP 20 trapézlemez

Lindab trapézlemez szerelése

Lindab Coverline tető és falburkolat katalógus

Lindab tető és oldalfali lemezek