Lindab cserepeslemez

Lindab LPA cserepeslemez tető
Lindab LPA cserepeslemez
Lindab LPA cserepeslemez tető
Lindab LPA cserepeslemez

Lindab Topline LPA

Lindab Topline (cserepeslemez)

A Lindab Topline cserepeslemez termékcsalád szilárd és elegáns acéllemezfedést nyújt, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen beleolvad a patinásabb környezetbe is. Kitűnően alkalmas károsodott, megrongálódott (pl. szélvihar vagy jégverés által megsérült) tetők gyors felújítására. Az utóbbi időben közkedvelt terméke lett a palatetős épületfelújításoknak.

Lindab LPA cserepeslemez tető
Lindab LPA cserepeslemez tető

A Lindab cserepeslemezek a klasszikus cserépformákat követik, különböző hullámhossz és többféle cserépmintázat is választható. A külső bevonat 22 féle színből álló választéka biztosítja a tetőfedés harmonikus illeszkedését az épület homlokzatához, környezetéhez. A kiváló minőségű bevonatos acéllemez anyag rendkívül kis önsúllyal rendelkezik (<4,5-5,0 kg/m2), nem repedezik, nem törik. A Lindab Topline cserepeslemezeket különböző cserépminta hosszal (400 mm, 1070 mm), kétféle ereszvég vágásformával (egyenes és íves) gyártjuk, kapható látszó vagy  rejtett rögzítésű változat is. A rendszerhez kínált tömítő alátétes önfúró csavarokkal megfelelően rögzített és illesztett tetőfedés 14°-os hajlásszögnél meredekebb tetők esetén 100%-os vízzáróságot biztosít. Az acéltetők a hagyományos agyag- és betoncserép anyagú fedésekhez képest jóval könnyebbek, a nagy táblás méretre gyártott elemekkel gyorsabban és könnyebben kivitelezhetőek. Más alapanyagú fémtetőkhöz (pl. alumínium, réz) képest a legkisebb a hőtágulása, ami a rögzítő elemek és az illesztések biztonságát fokozza, garantálva ezzel a tökéletes vízzárást.

Lindab Topline cserepeslemez szerelés

Lindab Protectline (tetőbiztonság)

Lindab Rainline (ereszcsatorna)

Termékválasztékunkban a hordozólécek (kalapprofilú tetőlécek) és  szegélyek széles kínálata áll rendelkezésre a Lindab cserepes lemezhez. A Lindab gyártja a piacon a legkomplettebb és a leghatékonyabb ereszcsatorna rendszert is. A Lindab kiegészítőivel és tetőbiztonsági rendszerével biztos lehet abban, hogy elegáns, könnyen szerelhető, mindenféle időjárási viszonyok között megfelelő tetővel rendelkezik.

A Lindab áruház oldalunkon megtalálhatóak a leggyakrabban használt lemezek és a hozzá tartozó kiegészítők (ereszcsatorna elemek, csavarok, fóliák) is. Azokat a különleges termékeket, amiket itt nem talál meg, de a katalógusokban szerepelnek, egyedi ajánlatban küldjük el önnek.

Lindab LPA cserepeslemez tető
Lindab tetőbiztonság és ereszcsatorna rendszer

A Lindab bevonati rendszerek növelik az acéltermékek várható élettartamát. Kiválóan védik az acélmagot a különböző korróziós igénybevételtől, köszönhetően a kitűnő felépítésüknek. Rendkívüli ellenállóságot biztosítanak az időjárási és a mechanikai hatásokkal szemben. A széles bevonat-, szín- és profilválaszték mind funkcionálisan, mind esztétikailag lehetővé teszi az igényeknek leginkább megfelelő kombináció kiválasztását.

Filcbevonatos lemezek

Filcbevonatos, páramentesítő Lindab lemezek (LPA, LPA Maxi) Belső oldalon gyárilag páramegkötő filcréteggel ellátott, profilozott nagy táblás tetőfedő acéllemez. Ha a tetőszerkezet kialakítása hőszigetelés nélküli, és egyrétegű acéllemez burkolatú, akkor a keletkező kondenzvíz megkötése érdekében javasolt a belső oldali filcréteg elhelyezése. Ez képes az acél tetőfedő lemez alsó felületén kicsapódó párát magában tartani, ami később megfelelő szellőztetés révén ki tud száradni.

Lindab cserepeslemez szerelés

Lindab Topline cserepeslemez katalógus