Szépacél áruház

Lindab Rainline ereszcsatorna ár árak áruház

Az áruház tartalmazza a gyakran használt Lindab termékeket. A Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer, Topline cserepeslemezek, Seamline előkorcolt lemezek, Coverline trapézlemezek, Construline Z C U profilok, tartozékok és kiegészítők termékeit. Ön itt tudja összeállítani termékeit, de kérésére segítünk önnek.

Telefon: +36/20/334-9495

A KOSÁR tartalma nem jelent azonnali megrendelést. Ha jóváhagyja a kosár tartalmát, a PÉNZTÁR oldalon folytathatja a “vásárlást”. Az ÁSZF szerinti módon a “rendelését”, mint ajánlatkérési igényt dolgozzuk fel azután is, hogy a “PÉNZTÁR” oldalon a rendelését elküldte nekünk. Így tehát a weboldalon rendelkezésre álló lehetőségek közül semmilyen módon Önnek NEM KELETKEZIK AZONNALI FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGE!

Amennyiben a Lindab áruház termékei között nem találta meg a keresett terméket, de a Lindab árlistában szerepel, akkor kérjük, hogy a megjegyzés rovatban vagy e-mailen írja meg nekünk!

A Lindab Topline cserepeslemezek, Seamline előkorcolt lemezek, Coverline trapézlemezek árai 0,5 mm lemezvastagságra és 1 mfedőszélességre vonatkoznak. Ez jóval kedvezőbb ár, mint a teljes lemezszélességre vetített árak! A Lindab Construline könnyű gerendák (Z C U profilok) árai 1 folyóméterre vetített árak.

szállítási zónák és tarifák