Lindab szendvicspanel

Lindab tető és oldalfali szendvicspanelek

A Lindab nagy múltú, nemzetközi cég, óriási tapasztalattal, hazai gyártó bázissal, ami gyors elérhetőséget és piaci biztonságot jelent. A Lindab szendvicspanel gyártás funkcióra optimalizált széles termékválasztékkal, magas minőségben, hosszútávú garancia vállalással történik. Komplett rendszermegoldásokat kínálunk egy kézből. Igény esetén a másodlagos tartókat (Z, C, U profilokat), kötőelemeket, tömítéseket, szegélyeket, ereszeket is szállítjuk és beépítjük. A hagyományos burkolatokhoz képest gyorsabb a kivitelezés, lerövidül a beruházási időt, ami gyorsabb megtérülést is jelent. A Lindab szendvicspanel kínálata:

LindabRoof, LindabWall

Lindab Roof PIR töltetű szendvicspanel tetőre.

Lindab Wall PIR töltetű szendvicspanel falra, látszó rögzítéssel

Lindab Wall PIR töltetű szendvicspanel falra, rejtett rögzítéssel

A tető és falpanelek vastagságával, a külső fegyverzet mintázatával és színek összeállításával hatalmas termékkínálat érhető el. Nagyszerű tűzállóságú és hőszigetelő képességű szendvicspanelek, melyek szerelése gyors és egyszerű. Ezt fokozza, hogy a felszerelésük is kétféle lehet, függőleges vagy vízszintes elhelyezésű.

Szendvicspanelek külső fegyverzete mintázatának választéka:

Szendvicspanelek külső fegyverzetének színválasztéka:

Lindab szendvicspanel kiegészítői

A Lindab szendvicspanelek felszereléséhez szükséges egyéb kiegészítőket (tömítéseket, kötőelemeket, szegélyeket) egy kézből tudjuk szállítani, így a beszerzés egyszerű, a szállításuk sem igényel többlet munkát. Segítünk kiszámolni a megfelelő mennyiségű és méretezésű anyagszükségletet, hogy felesleges költségektől és hulladékoktól mentesítsük megrendelőinket.

A falpanelek kiegészítő elemei (kötőelemek, szegélyek) sokat javíthatnak a teljes felület megjelenésén. Megfelelő tervezés és kivitelezői gondosság esetén lehetséges a “csavarmentes” megjelenés elérése, ha a megrendelő igényli. Ez indokolt lehet lakó- és irodaépületek esetén (2., 3., 4. kép). Ipari és mezőgazdasági, úgynevezett funkcionális épületek esetén nincs különösebb haszna, de sok esetben az esztétika fontos szempont lehet.

Lindab szendvicspanel vízszintes oldalfali
szendvicspanel vízszintes oldalfali látszó rögzítés
Lindab szendvicspanel függőleges oldalfali
szendvicspanel függőleges oldalfali rejtett rögzítés
Lindab szendvicspanel vízszintes oldalfali
Lindab szendvicspanel vízszintes oldalfali rejtett rögzítés szinusz profil

Az ilyen burkolatokkal szerelt épülethez az ereszek széles kínálatával további esztétikus és funkcionálisan is nagyszerű kiegészítőket kaphatunk. A kisebb épületekre a félkörszelvényű hagyományos ereszcsatorna is felszerelhető, de a nagyobb épületek esetében, ahol az elvezetendő csapadék mennyisége jóval több lehet, a szögletes ereszeket javasoljuk, mert ezek kapacitása jóval nagyobb. Megrendelői igény esetén akár egyedi ereszcsatornát tudunk gyártani az igénybevételek figyelembe vételével.

A hőszigetelt ipari és mezőgazdasági épületek leggyakoribb tető és oldalfali burkolata a szendvicspanel, mert a jó hőszigetelés és esztétikus megjelenés mellett rendkívül gyorsan szerelhető. A következő oldalakon igyekszünk bemutatni, hogy az ilyen épületek hogyan készülnek, a hozzá tartozó kiegészítő elemekkel (szegélyek, ereszcsatornák) együtt. Persze nincs két egyforma épület és nincs két egyforma kivitelezés sem, de a főbb lépések hasonlóak.

Lindab szendvicspanel szerelés

Lindab szendvicspanel katalógus

Lindab Rainline ereszcsatornák

Lindab szegélyek

Az épületburkolatok esztétikus kiegészítő elemei lehetnek a kazettás, sávos vagy szinusz mintázatú oldalfali lemezek is.

Szendvicspanelek a Lindabtól