Lindab korcolt lemez

Lindab korcolt lemez tetők

Lindab korcolt lemez
Lindab PLX korcolt tető
Lindab korcolt lemez
Lindab PLX korcolt tető
Lindab korcolt lemez
Lindab PLX korcolt tető
Lindab korcolt lemez előkorcolt lemez
Lindab LMR korcolt tető
Lindab korcolt lemez előkorcolt lemez
Lindab LMR korcolt tető
Lindab korcolt lemez előkorcolt lemez
Lindab LMR korcolt tető

Lindab korcolt tető fedés

Lindab korcolt lemez fedése

A fémlemez időtlen, jól alakítható és exkluzív tetőfedő anyag, amelyet évszázadok óta nagyra értékelnek. Minimális karbantartást igényel, tűzbiztos, és természetes szépségében sok-sok éven át gyönyörködhetünk. Napjainkban a tetőknek egyre növekvő szerepe van az építészeti formák kialakításában. A szép, esztétikus, praktikus tetőburkolat öltözteti az épületet, kiemeli annak karakterét. Ha a Lindab korcolt lemez tetőfedést választja, épülete jól belesimul a régi műemléképületek és az ultramodern házak környezetébe egyaránt. Két típusa van, a helyszínen korcolható „lágylemez” PLX és az előrekorcolt profilozású SRP „Click” síklemez.

A korcolt lemez mint építészeti megoldás a középkor óta folyamatosan jelen van, mint tetőfedési változat.  A mai fémlemezes  tetőfedési technológia kifejlődése a XIX. században kezdődött, de az acélt, mint tetőfedő anyagot sokkal régebb óta használják. Azokban az esetekben, amikor a tető különleges hangsúlyozása szükséges, és a hagyomány megőrzésén van a hangsúly, a korcolt lemez technológiát javasoljuk. Ez nem csupán jellegzetes külsőt ad a tetőnek,  hanem kiváló vízzáróságú és teherbírású fedést eredményez, ami a szél  hatásának fokozottan kitett tetőknél különösen fontos szempont lehet. Az  állókorcos tető hosszú vagy rövid lemezekből is fektethető. Az, hogy melyik  technikát választja, a tető hajlásszögétől vagy az elérni kívánt hatástól függ. A Lindab korcolt lemez választéka mindkettőre alkalmas.

Lindab Seamline PLX

Lindab PLX állókorcos síklemez fedés

A Lindab PLX állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a  rugalmassága, a forma szabadsága. A Lindab PLX korcolt acél lemez burkolat  rendkívül jól alakítható. Egy ügyes mesterember az anyagot meg tudja munkálni úgy, hogy bármilyen tetőszerkezethez illeszkedjen, legyen az akármilyen bonyolult is. A PLX korcolt lemez tető lehet akár ívelt, hajlított vonalú, a lágylemez fedés képes követni a formáit.

A Lindab PLX korcolt sík lemez fedés alapanyaga lehet a  kiváló minőségű Lindab Premium vagy a legmagasabb minőségű Lindab  Elite bevonati rendszerű tüzihorganyzott acél, amely hatékonyan megtartja  színét, és véd a korrózióval szemben. A külső bevonat és a védőfólia  biztosítja, hogy a megmunkálás során nem keletkezik sérülés a lemez  felületén.

Ha az alumíniumot a cinkkel vegyítjük és védőrétegként alkalmazzuk az acél lemez burkolaton, ezüstös fényű tetőt kapunk. Fantasztikus  korrózióvédelme hosszú évekre problémamentes tetőt biztosít. A termék  neve Alucink PLX. Kínálatunkban a natúr, 350 g/m2 tűzihorganyzott lemez  is megtalálható. Legújabb fejlesztés a Lindab alapanyag kínálatában a Magestic. A cinkbevonatot 3% magnéziummal és 3,5% alumíniummal erősítették meg.

Lindab PLX korcolt tető lemez
Lindab PLX korcolt tető

Lindab Seamline SRP

Lindab SRP előre korcolt lemez

A Lindab SRP Click tetőfedés ötlete a hagyományos állókorcos tetőfedésből  származik, ötvözi a hagyományos Lindab síklemezek előnyös tulajdonságait  az innovatív, szereléskönnyítő, modern technológiával. A Lindab a korcolt lemez kínálatát ezzel bővítette.

Az SRP Click legnagyobb újdonsága, hogy az acél síklemez alapanyagból görgősoron előregyártott profilokat egyszerűen, mindenféle speciális segédeszköz és szerszám használata nélkül össze lehet pattintani,  „Clickkelni”. Professzionális tetőfedés gyors, gazdaságos kivitelezéssel és  hosszú élettartammal, esztétikus megjelenéssel.

A Lindab SRP előre korcolt lemez tetők formailag és színvilágban is nagyon jól  illeszthetőek modern, minimál stílusú épületekhez, otthonokhoz, de hagyományos nyeregtetőkre és kontyolt tetőkre is tökéletes, különleges megoldást kínálnak.

Lindab Classic, Premium és Elite változatok közül lehet választani, egyedi igényeknek megfelelően. Az új bevonatok a különböző és egyre  kiszámíthatatlanabb környezeti-időjárási hatásokkal, valamint az erősödő  UV sugárzással szemben még ellenállóbbá és tartósabbá teszik a  termékeket. A Lindab korcolt lemez tetői a lejtéstől függően járhatóak.

Lindab SRP előkorcolt tető lemez
Lindab SRP-25 Dn korcolt tető

Lindab Protectline (tetőbiztonság)

Lindab Rainline (ereszcsatorna)

Termékválasztékunkban a szegélyek széles kínálata, és a tetőbiztonság (járófelületek, hófogók, stb.) áll rendelkezésre a korcolt lemezek mellett . A Lindab gyártja a piacon a legkomplettebb és a leghatékonyabb ereszcsatorna rendszert is. A Lindab kiegészítőivel és tetőbiztonsági rendszerével biztos lehet abban, hogy elegáns, könnyen szerelhető, mindenféle időjárási viszonyok között megfelelő tetővel rendelkezik.

Lindab korcolt tető lemez
Lindab korcolt lemez tető hófogó csővel

A Lindab termékek, így a korcolt lemezek és tartozékaik is állandó magas színvonalú termékek, az alapanyag szintén folyamatosan ellenőrzött. Nincsenek meglepetések és esetleges kimenetelű részletek sem a termékek minősége, sem az egyéb körülmények terén. A Lindab korcolt lemezfedés a piacon elérhető legjobb ár/érték arányú választás!

Lindab Seamline korcolt lemezfedések katalógus

Lindab korcolt tető fedés

Lindab korcolt tetők