lindab lemez ár

Lindab lemez ár

Lindab cserepeslemez, korcolt lemez és trapézlemez ár

A Lindab teljes lemezkínálata bővebb, mint amit az oldalunkon megjelenítünk, ha nem találja a keresett terméket keressen minket bizalommal! A következőkben a Lindab leggyakoribb lemez termékeivel foglalkozunk. A Lindab lemez ár csak a műszaki és minőségi tartalom figyelembe vételével értelmezhető! Nem hasonlítunk össze Lindab terméket sokkal vékonyabb, gyengébb bevonatú, garanciavállalás nélküli vagy más szempont szerint alacsonyabb színvonalú termékkel!

Lindab lemez ár (gyakori termékek)

letöltés/megnyitás

Lindab lemez árlista árak
Lindab lemez árlista

Lindab lemez árlista

Lindab áruház

Lindab Topline cserepeslemez árak

Lindab cserepes lemez ár

lindab cserepes lemez ár
Lindab cserepeslemez

A családi házak, melléképületek, középületek, irodák közkedvelt tetőfedő anyaga a cserepeslemez.

A Lindab cserepes lemezek 7.559.- Ft/m2 ártól elérhetőek.

A nagy választék (színek, bevonat típusa) tovább bővül a filcbevonatos kivitellel. Ennek ára 1.300.- Ft/m2.

Lindab cserepeslemez árak (gyakori termékek)

Lindab LPA-L classic : 7.957.-
Lindab LPA-L classic matt : 8.791.-
Lindab LPA-L classic akciós : 7.559.-

A termékek között szerepelnek hozzá ereszek, különböző szegélyek, csavarok, amiket színben azonos kivitelben is árulunk. A különféle tetőkiegészítők a Lindab árlistában megtalálhatóak szintén. Árulunk továbbá különféle tető fóliákat is. A Lindab cserepeslemez ár ezekkel a kiegészítőkkel igazán versenyképes.

Lindab áruház

Lindab Seamline korcolt lemez árak

Lindab korcolt lemez ár

lindab korcolt lemez ár
Lindab korcolt lemez

Az elegáns korcolt lemez lakó épületek, irodaházak, középületek, sportlétesítmények, kereskedelmi épületek kedvelt fedése. A leginkább időjárásálló megoldás a tetőre.

A Lindab előkorcolt lemez 8.777.- Ft/m2 ártól kapható.

Lindab korcolt lemez árak (gyakori termékek)

Lindab SRP 25 Dn classic : 9.239.-
Lindab SRP 25 Dn classic matt : 9.417.-
Lindab SRP 25 Dn classic akciós : 8.777.-
Lindab SRP 25 Dn classic : 9.239.-
Lindab SRP 25 Dn classic matt : 9.417.-
Lindab SRP 25 Dn classic akciós : 8.777.-

A termékek között szerepelnek hozzá ereszek, különböző szegélyek, csavarok, amiket színben azonos kivitelben is árulunk. A különféle tetőkiegészítők a Lindab árlistában megtalálhatóak szintén. Árulunk továbbá különféle tető fóliákat is. A Lindab korcolt lemez ár ezekkel a kiegészítőkkel igazán versenyképes.

Lindab áruház

Lindab Coverline trapézlemez árak

Lindab trapézlemez ár

lindab trapézlemez ár
Lindab trapézlemez

A közismert trapézlemez leggyakoribb felhasználási területe az ipari és mezőgazdasági épületek fedése. Tetőre és oldalfalra egyaránt felhasználható.

A trapézlemezek 7.553.- Ft/m2 ártól kaphatóak.

A szín és bevonat választék bővül a filcbevonatos kivitellel, ami 1.300.- Ft/m2, és a perforált változattal, szintén 1300.- Ft/m2 áron.

Lindab trapézlemez árak (gyakori termékek)

Lindab LVP 20 classic : 7.950.-
Lindab LVP 20 classic matt : 8.503.-
Lindab LVP 20 classic akciós : 7.553.-
Lindab LTP 20 classic : 7.950.-
Lindab LTP 20 classic matt : 8.503.-
Lindab LTP 20 classic akciós : 7.553.-
Lindab LTP 35 classic : 8.655.-
Lindab LTP 35 classic matt : 9.430.-
Lindab LTP 35 classic akciós : 8.222.-
Lindab LTP 45 classic : 8.979.-
Lindab LTP 45 classic matt : 9.684.-
Lindab LTP 45 classic akciós : 8.530.-

A termékek között szerepelnek hozzá ereszek, különböző szegélyek, csavarok, amiket színben azonos kivitelben is árulunk. A különféle tetőkiegészítők a Lindab árlistában megtalálhatóak szintén. Árulunk továbbá különféle tető fóliákat is. A Lindab trapéz lemez ár ezekkel a kiegészítőkkel igazán versenyképes.

letöltés/megnyitás

Lindab lemez árlista árak
Lindab lemez árlista

Lindab lemez árlista

Lindab áruház

Lindab akció, árengedmény

Lindab lemez ár és tartalom

A lemez termékek ára függ a felhasznált acél mennyiségétől, a megmunkálás módjától, a lemez vastagságától és a bevonati rendszertől is. Ezek alapján igyekszünk hasonlót a hasonlóval összevetni. Célunk, hogy megrendelőink rendelkezzenek a megfelelő mennyiségű információval, mielőtt a vásárlásról döntenek. További szempontok lehetnek, hogy a lemezek teherbírása szerint különböző alátámasztást igényelnek. Egy nagyobb teherbírású lemezhez kevesebb (ritkábban kiosztott) szelemen vagy léc szükséges, így csökkentik az erre fordított összeget. Nagy tetők esetében ez komoly összeg lehet, tehát a Lindab vagy egyéb gyártó által kínált lemez ára ilyen szempontból is vizsgálandó.

Lindab áruház

Lindab akció, árengedmény

Lindab és konkurens lemez ár összehasonlítása

Az összehasonlításokhoz 0,5 mm vastagságú, classic bevonatú Lindab és konkurens lemez ár szerepel a táblázatokban, diagramokban.

Olyan termékeket választottunk az összehasonlításhoz, amik a leggyakrabban fordulnak elő lakossági és ipari környezetben és szinte azonos profilúak. A Lindab lemez és a konkurens lemez ára így jól összevethető egymással. Ez nem jelent minden fontos szempontot, csak az árakat mutatjuk be a következő grafikonnal.

lindab lemez árak

Jól látszik, hogy a Lindab lemez normál árképzése szerint a konkurens termékek ára szinte azonos, a különbség elenyésző. Ez persze nem csoda, hiszen a termékek minősége hasonló.

letöltés/megnyitás

Lindab lemez árlista árak
Lindab lemez árlista

Lindab lemez árlista

Lindab áruház

Lindab lemez ár engedmények és akciók

A Lindab lemez ár az általános, mindenkor elérhető listaár és a szezonális Lindab akció figyelembe vételével értelmezendő. A Lindab is és cégünk is igyekszik a lemez árak mértékét olyan szinten tartani, amivel továbbra is piacvezető, legkedveltebb termék lesz. A fenti grafikonon jól látszik, hogy az akciós árak esetén a termékek árelőnye már jelentős csökkenést okoz a minőség leromlása nélkül. Érdemes tehát folyamatosan figyelni az akciókat (a szezonban havonta változik), mert így olcsón juthatnak csúcsminőségű termékekhez. Ezek az ajánlatok általában néhány színt és profilt tartalmaznak, nem a teljes kínálatra vonatkoznak.

Lindab lemez és kiegészítői

Fontos szempont lehet az is, hogy a kiválasztott lemezhez milyen egyéb tartozékokra, kiegészítőkre van szükség. Ilyenek lehetnek a szegélyek, csavarok, alakos tömítések és sok egyéb kiegészítő elem. A Lindab termékkínálata lefedi ezeket az igényeket is, a szegélyek, csavarok esetében azonos színben. A Lindab lemez árak ezek figyelembe vételével is jó ár/érték arányúak. A Lindab árlista tartalmazza a kiegészítőket is.

Lindab lemez ár és esztétika aránya

A Lindab lemezek ár és esztétika aránya olyan érték, amit nem lehet mértékegységgel mérni. Mivel az esztétikai élmény nagyon szubjektív fogalom, így ezt képletekkel vagy grafikonokkal nem is tudjuk ábrázolni. A Lindab lemez egzakt adatai mint az ár vagy a műszaki paraméterek, a megfelelő táblázatokból kiolvashatóak. A látványhoz csak néhány fényképpel tudunk segíteni a döntésben, vagy a kereskedésekben látható bemutató táblák megtekintését javasoljuk. A jól megválasztott termék és a szakszerű szerelés szintén fontos a végső megjelenéshez, de a megfelelően magas minőségű termékek nélkül ezek mit sem érnek.

Ha teheti szereltesse a lemezt is szakkivitelezővel. A Lindab lemezek ára tartalmazza a kivitelező partnerek képzését is. A Lindab és cégünk is figyel a lemezek esetében is az ár és a termék értékének aránya maximalizálására. Ez az oktatás nélkül csorbulna, így fenntartjuk ezt a hozzáadott értéket is. Mivel a Lindab megépítette és fenntartja az oktatási központot a telehelyén, áldoz az oktatáson elhasznált anyagokra és a jobbnál jobb oktatókra, ezért mi, kivitelezők nem engedhetjük meg magunknak, hogy ne a csúcsminőséget hozzuk a kivitelezésben is. Így lehetnek csak a Lindab lemez árak olyan kedvezőek, ami piacvezetővé teszi a terméket.

Lindab lemez ár
Lindab LVP 20 vízszintes
Lindab lemez ár
Szendvicspanel vízszintes
Lindab lemez árak
Lindab sávos, kazettás
Lindab lemez ár
Lindab LVP 20 függőleges
Lindab lemez ár
Lindab LPA függőleges
Lindab lemez árak
Lindab szinuszlemez

Az éppen aktuális engedmények és akciók érvényesítése a vásárláskor automatikusan történik, de a LINDAB ÁRUHÁZ oldalunkon az akciós árak is láthatóak.

Lindab lemez ár és választék

Hatalmas termékkínálat áll rendelkezésre a kereskedőknél és építőanyag telepeken, de főleg az internetes felületeken. Ezeket nehéz mind figyelembe venni, érdemes csak azt a néhányat vizsgálni, amik a legfőbb szempontjainkat kielégítik. Figyelembe kell venni azt is, hogy a lemezekhez egyéb tartozékok is kellenek majd (szegélyek, csavarok, tömítések, stb.). A Lindab igyekszik a lemez ár elérhető mértékén kívül az egyéb elemekkel is kiszolgálni vevőit. Így lesz színben is egyező a csavar, a szegély is. A következő grafikonon jól látszik, hogy a Lindab lemez ár mennyivel nagyobb választékot tartalmaz a magasabb minőség mellett.

lindab lemez ár választék

A Lindab és más gyártók által készített lemez árai is tükrözik a gyártmány minőségét, a mögötte álló infrastruktúrát és minden egyebet, ami a termék előállításához, forgalmazásához és felhasználásához szükséges. Ha meglepően alacsony árú termékkel találkozunk – bármelyik gazdasági szegmensben -, akkor érdemes gyanakodni, hogy ennek mi lehet az oka. Mielőtt pénzt adunk ki, tájékozódjunk, mert utólag már nehezebb lesz az érdekeinket érvényesíteni. Esetünkben a megfelelő garancia és támogatás is része a Lindab lemez ár képzésének.

Lindab szendvicspanel ár

A Lindab néhány éve a szendvicspanelek gyártásával bővítette kínálatát. A lemez gyártástól eltérő módon, a szendvicspanelek külföldi üzemekben készülnek. Ennek következtében az ára nem is forint alapon, hanem euróban képzett, amihez a szállítási költségeket megrendelésenként külön-külön hozzá kell adni. Ezek miatt a Lindab szendvicspanel ára a mennyiségtől, szállítási távolságtól és a forint-euró árfolyamtól függően változik. Igyekszünk a Lindab lemez, az ereszcsatorna és a különféle kiegészítők árait megjeleníteni az oldalunkon, de a szendvicspanelek ára csak egyedi ajánlatként adható meg.

letöltés/megnyitás

Lindab lemez árlista árak
Lindab lemez árlista

Lindab lemez árlista

Lindab áruház

Lindab lemez és szendvicspanel ár összegzése

A Lindab lemez és szendvicspanel ár olyan érték, amit a fenti szempontok alapján érdemes vizsgálni. Ez is tartalmaz persze szubjektív elemeket, mint például a színek, minták, stb. Azonban az objektív szempontok, mint a bevonatok minősége, vastagsága, vagy a termékek szerelhetősége, kiegészítők, tömítések választéka jól mérhető és számokkal alátámasztható tulajdonság. Feltételezzük megrendelőinkről, hogy igyekszenek a lehető legjobb ár-érték arányban elkölteni a pénzüket. Ezek figyelembe vételével azt javasoljuk megrendelőinknek, hogy a Lindab termékei közül válasszanak olyan termékeket, amik a kívánt igényt a lehető legolcsóbb módon, de mégis megnyugtatóan ki tudják elégíteni. Ezzel egy jól kiszámítható és biztonságos (hosszú garanciális idővel rendelkező) esztétikus megoldáshoz juthatnak.

Így tehát nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a Lindab a legjobb választás ha csarnokot, tetőt vagy ereszcsatornát kíván építeni. A funkció által támasztott igények kielégítése mellett a hosszú élettartam és az esztétikai élmény is érvényesül.