Rozsdamentes réz aluminium sarokvédő küszöb

Élhajlított termékek

Lindab szegély és takaróprofil

Vállalunk különféle élhajlított elemek (Lindab szegély, küszöb, takaró profil, stb.) gyártását. Aktuális árlistánk a gyakori termékeket és méreteket tartalmazza, de ezektől eltérő méretek és alakzatok is kérhetőek. Az egyedi igényeket felár nélkül kezeljük!

Tetők szegélyeit (orom szegély, gerinc szegély, eresz szegély, sarokprofilok, fal szegélyek, párkányok, stb.). A Lindab szegély és takaróprofil kínálata bőséges, de egyedi megoldásokkal is szolgálhatunk.

Lindab szegély

Lindab szegély alapanyagai

Lindab szegély szinek

A Lindab épületek külső szegély és takaró profiljait a homlokzattal, a tetővel, ereszekkel, nyílászárókkal összhangban, azokkal harmonizáló színekkel érdemes készíteni.

A tető és homlokzat szegélyeit (orom szegély, gerinc szegély, eresz szegély, sarokvédő profil, fal szegély, párkány, stb.) akár egyedi alakzatú kivitelben készítjük el és építjük be.

Segítünk megrendelőinknek a megfelelő termék kiválasztásában (az igénybevételnek megfelelő alapanyagok kiválasztása méretezés, bevonati rendszer, kötőelemek, stb.). Tapasztalatainkat felhasználva igyekszünk a tökéletes megoldásokra, a lehető legjobb ár/érték arány elérése mellett esztétikus megjelenést biztosítva. Ehhez hatalmas termékkínálat áll a rendelkezésünkre.

Meggyőződésünk, hogy a kereskedelmi és ipari épületek is lehetnek esztétikusak a legfontosabb funkciók kielégítése mellett. Ezért az épületek díszítő elemeit (szegélyeket, ereszeket, stb.) és ezek tartozékait, kötőelemeit is érdemes megtervezni, alaposan átgondolni és gondosan kivitelezni, hiszen látványuk akár évtizedeken át elkísérik azok lakóit, használóit és hangulatuk meghatározó lehet. Ezek az elemek az épületek beruházási összegéhez viszonyítva elenyésző mértékűek, számottevő megtakarítás ezeken az elemeken nem érhető el, viszont remekül “öltöztetik” az épületet.

Az élhajlított épület-kiegészítő elemek fontos szerepet játszanak a csapadékvíz elvezetésében, a tetők és a szigetelések állagmegóvásában. E mellett díszítő elemek is, ezért tervezésük, gyártásuk és kivitelezésük is gondosságot igényel. Az élhajlított elemeknél elsődleges fontosságú kérdés az alapanyag kiválasztása (színezett acél, horganyzott acél, rozsdamentes acél, alumínium, stb.).

A színezett acéllemezek mellett horganyzott acél, rozsdamentes acél, alumínium lemezekből is készítünk élhajlított elemeket.

A felhasznált acél alapanyag teljes mértékben újrahasznosítható, ezzel is védjük környezetünket.

Lindab szegélyek

Lindab szegély termékek 100%-ban újrahasznosítható

A Lindab szegély és takaróprofil kínálatát a Lindab katalógusban keressék. Ezeket a szegély és takaró profil elemeket a Lindab alapanyag kínálata szerint de akár más méretben vagy alakzatban is legyártjuk. Ezekkel a kiegészítésekkel a Lindab szegély és takaró profil kínálata szinte korlátlan lehetőségeket rejt.

Különleges szegélyek, takaró profilok

Rozsdamentes acél, alumínium, bronz és réz küszöb, sarokvédő

Belsőépítészeti elemeket (küszöb, sarokvédő profil, egyéb élvédő profilok, stb.) akár egyedi alakzatú kivitelben gyártunk.

Segítünk megrendelőinknek a megfelelő termék kiválasztásában. A belsőépítészeti profilok felhasználása szinte korlátlan lehetőségeket rejt. Akár küszöb, sarokvédő, és egyéb takaró profil alkalmazása szükséges, a megfelelő anyag kiválasztására van szükség. Akárcsak a Lindab szegély és takaró profil esetében.

A rozsdamentes lemezek a színezett acélhoz képest keményebb, erősebb ötvözetek, jól illeszkednek a modern berendezésű épületekbe. Míg a Lindab szegély és takaró profil színeit a bevonatok adják, itt maga az ötvözet összetétele. Köznyelven ezek anyagában színes termékek.

rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes natúr
rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes tükrös
rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes szálcsiszolt
rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes körcsiszolt
rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes szálcsiszolt küszöb, sarokvédő profil és egyedi elemek
rozsdamentes küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
rozsdamentes tükrös küszöb, sarokvédő profil és egyedi elemek

A színesfém ötvözetek a színezett acélhoz képest lágyabb anyagok, jól illeszkednek a klasszikus és antik berendezésű épületekbe.

sárgaréz küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
sárgaréz
bronz küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
bronz
vörösréz küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
vörösréz
aluminium küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
alumínium
sárgaréz vörösréz bronz aluminium küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
sárgaréz tükrös küszöb, sarokvédő profil és egyedi elemek
sárgaréz vörösréz bronz aluminium küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
sárgaréz pult takaró burkolat
sárgaréz vörösréz bronz aluminium küszöb sarokvédő lemezek natúr szálcsiszolt körcsiszolt tükrös
sárgaréz küszöb takaró

– az igénybevételnek megfelelő alapanyagok kiválasztása

– méretezés,

– bevonati rendszer,

– kötőelemek, stb.

Tapasztalatainkat felhasználva törekszünk a tökéletes megoldásokra, a legjobb ár/érték arány elérése mellett esztétikus megjelenést biztosítva.

Párkány lemez

lindab szegély párkány


Sarokvédő (belső, külső)

lindab szegély sarokvédő
lindab szegély sarokvédő

Gerinc takaró

lindab szegély gerinc takaró

Sok egyéb profilt gyártunk, akár egyedi alakzatban és méretben, melyekre nem számolunk fel felárat. Árlistánk csak néhány példát tartalmaz a élhajlított elemek széles kínálatából, ha nem találja benne a megfelelő elemet, keressen minket bizalommal!

Szegélyek szerelése

A Lindab alapanyagból készült szegélyek jellemzően az épületek külső részein (tetőn, homlokzaton) kerülnek felszerelésre, míg a rozsdamentes acél és színesfém elemek inkább belsőépítészeti anyagok. A külső szegélyek anyagválasztása a tetőlemez vagy az ereszcsatorna anyagával egyező vagy hasonlatos, ezekkel harmonizál. A belső szegélyek a berendezéssel igyekszenek harmonikus látványt adni. Megfelelő egyeztetések után vállaljuk a helyszíni felmérés alapján az elemek gyártását és helyszíni felszerelését is. Bizonyos elemek felszerelése nagy precizitást és különleges szerszámokat is igényel. Ha tehetjük,szereltessük ezeket szakkivitelezővel.

Aktuális árlista