Lindab árlista

Lindab árlista, prospektus

Letölthető Lindab árlista, termékismertetők, műszaki információk, szerelési útmutatók:

A teljes Lindab termékkínálatot tartalmazó árlista, az akciók és árengedmények nélküli nettó fogyasztói árakkal. (listaárak)

Lindab szegélyek és belsőépítészeti elemek árlista

letöltés/megnyitás

Lindab áruház

Lindab szegélyek (orom szegély, gerinc szegély, eresz szegély, sarokprofilok, fal szegélyek, párkányok, stb.), valamint küszöb, saroktakaró profilok és egyedi élhajlított elemek.

Lindab ereszcsatorna árlista

letöltés/megnyitás

Lindab áruház

Gyakori ereszcsatorna termékeket tartalmazó árlista, amiket a LINDAB ÁRUHÁZ is tartalmaz.

Lindab lemez árlista

letöltés/megnyitás

Lindab áruház

Gyakori lemez termékeket tartalmazó árlista, amiket a LINDAB ÁRUHÁZ is tartalmaz.

Lindab Z C U árlista

letöltés/megnyitás

Lindab áruház

Hidegen hajlított, horganyzott Z C U profilok, szelemenek, könnyű gerendák árlista, amiket a LINDAB ÁRUHÁZ is tartalmaz.

Lindab Rainline ereszcsatorna katalógus

Lindab Rainline ereszcsatorna rendszer műszaki információ

Lindab Rainline szerelési útmutató

Lindab Topline cserepeslemez katalógus

Lindab Topline cserepeslemez műszaki információ

Lindab Coverline tető és falburkolat katalógus

Lindab szendvicspanel katalógus

Lindab Seamline korcolt lemezfedések katalógus

Lindab Seamline korcolt lemezfedések műszaki információ

Lindab Protectline tetőbiztonság katalógus

Lindab szegélyek katalógus

Lindab Z C U profilok katalógus

Amennyiben a fentieken kívül egyéb információra van szüksége akár az egyes termékekkel kapcsolatban, akár a szerelésre vonatkozóan, keressen minket bizalommal. Igyekszünk a legjobb tudásunk szerint a segítségére lenni, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa meg. Meggyőződésünk, hogy csak megfelelő mennyiségű információ birtokában szabad döntést hozni, és ehhez szeretnénk ügyfeleinket hozzásegíteni.

SZÉPACÉL elérhetőség

Amennyiben Ön csarnok épületet szeretne, akkor a szerteágazó információk miatt javasoljuk, hogy személyes találkozó alkalmával egyeztessünk. Ezen a Lindab megfelelő szakemberei, mérnökei is részt vehetnek, akár a gyártást is meg tudjuk mutatni. Az árlisták és termékismertetők nem tudnak minden épületet megjeleníteni, tartalmazni. Eddigi tapasztalataink szerint, aki testközelből látja a termékeket, könnyebben tud választani közülük. Sokszor a katalógusok nem adnak választ a felmerülő kérdésekre, de a “személyes találkozás” az acél épületelemekkel azonnali és többlet információt ad. Igyekszünk javaslatokat tenni, és ha lehet, megmutatni ezek gyakorlati hasznát is.

Lindab tető lemez ereszcsatorna oldalfali lemez szendvicspanel csarnok kiegészítők árlista szerint
Lindab épület

Mi talán elfogultak vagyunk az acéllal szemben, különösen ezeket a gyártmányokat illetően, de reméljük, hogy mindenki látni fogja, hogy ennek van alapja. Mi bízunk a termékeinkben, amit a szokatlanul hosszú garancia vállalással jelzünk. Meggyőződésünk, hogy a fenti árlistákban és katalógusokban található információkon felül megmutathatjuk mivel több a Lindab, mint a hasonló termékek.

Lindab 30 év garancia árlista szerint

A letölthető dokumentumok olvasása közben bármilyen kérdése és észrevétele esetén állunk megrendelőink rendelkezésére. Célunk, hogy olyan megoldást találjunk az ön igényeire, amivel maradéktalanul elégedett lesz.

Keressen minket elérhetőségeink szerint.

Letölthető árlista

A fenti dokumentumokat igyekszünk a lehető leggyakrabban frissíteni és az aktuális változatot elérhetővé tenni. Ha ez mégsem sikerülne, kérem jelezzék, és aktualizáljuk az elavult dokumentumot.

A Lindab Áruház használata során összeállított termékeket a leadott rendelések után minden esetben átnézzük. Ha méretben, színben vagy az árak esetében hibára gyanakszunk, azt automatikusan javítjuk, vagy megkeressük telefonon megrendelőinket. Így Önök mindig a legkedvezőbb árat kapják ami éppen lehetséges.